Op zoek naar sticker raam doorkijk?

sticker raam doorkijk
 
Privacy folie voor uw ramen tegen inkijkers want privacy first!
Met een gematteerde raamfolie wordt de inkijk of doorkijk naar zowel binnen als buiten geblokkeerd; dit geeft natuurlijk de grootste privacy. Vervolgens is er de spiegelende glasfolie, de zogenaamde confrontatiefolie of one way mirror film, waarmee je van donker naar licht kijkt, dus: overdag naar buiten, maar s avonds naar binnen.
Inkijkwerende folie? Geen inkijk meer met spiegelfolie.
Kies voor de exterieur spiegelfolie raam of de interieur versie. De spiegel werking ontstaat doordat het binnen donkerder is dan buiten. Echter, wanneer het buiten donkerder is dan binnen verliest deze folie deels zijn werking. Spiegelfolie raam nú gemakkelijk online bestellen!
Transparante folie voor een heldere doorkijk. Exposure Company.
Transparante folie voor een heldere doorkijk. De naam geeft het al aan, transparant, een heldere folie die in de buurt komt bij de transparantie van glas. Het is een gegoten folie gebruikt voor het bestickeren van ramen en contour snijden is niet noodzakelijk voor een goed doorzicht.
Anti inkijk folie Raamfolie Online.
Het raamfoliewaar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Zet u vlak achter het anti doorkijk folie een object, bijvoorbeeld een bloempot. Dan zult u wel vaag de contouren kunnen zien. Echter bij een afstand van 10 centimeter worden deze contouren al zodanig vervaagd, dat het vrijwel niet meer zichtbaar is.
Spiegelfolie, Zonwerende Folie Privacyfolie.
Raamspiegel.nl is een webshop die oorspronkelijk is opgezet voor de verkoop en montage van spiegelfolies. Dit zijn privacy-folies met speciale eigenschappen, die ervoor zorgen dat het raam vanaf de buitenzijde weerspiegelt en voorbijgangers hierdoor niet naar binnen kunnen gluren. Het mooiste van deze spiegelfolie is echter dat er van binnenuit wel doorkijk mogelijk blijft.
Ramen Poster bij AllPosters.nl.
nbsp 1 nbsp 2 nbsp 3 nbsp 4 nbsp 5 nbsp 6 nbsp 7 nbsp 8 nbsp 9 nbsp 10 11 20. View From A Paris Window. Poster 91 x 61 cm. Poster 1 91 x 61 cm. Verzendklaar binnen 24 uur. Figuur aan het raam.
Blinderingsfolie VDS Raamfolie heeft vele soorten.
Anti-Inkijk folie is een dunne zelfklevende raamfolie van polyester of vinyl die voorzien is van een gematteerde laag, waardoor het zicht door het glas wordt belemmerd. Onze privacy beschermende folies zijn beschikbaar in verschillende kleuren zoals mat-wit, mat/etch, mat grijs, mat-bronze en mat-silver.
GAMMA Raamfolie plakfolie kopen?
Dc-fix glasfolie jaloezie 2 m x 45 cm. Dc-fix glasfolie bamboe 2 m x 675, cm. Dc-fix glasfolie milky 15, m x 675, cm. Dc-fix glasfolie milky 15, m x 45 cm. Dc-fix decoratiefolie whitewood 2 m x 45 cm.

Contacteer ons