Resultaten voor naamkaartjes maken word 2010

naamkaartjes maken word 2010
 
Hoe maak je visitekaartjes afdrukken in Word.
Microsoft Word biedt de tools om een verscheidenheid van soorten documenten, zoals creatieve folders en brochures, verfijnde cv's' en aantrekkelijke visitekaartjes te maken. Je hoeft niet te besteden tijd en geld bother op professioneel geproduceerde visitekaartjes, zoals je gepersonaliseerde kaarten kunt maken direct vanaf huis met behulp van Word. Word biedt gratis toegang tot diverse visitekaartje sjablonen die zijn vooraf ontworpen en klantgericht op Microsoft Office Online. Als u bedrukbare vellen voor visitekaartjes die je zult gebruiken, kiest u een van de vele sjablonen die zijn gemaakt om te werken met specifieke bladen. Plain karton of bedrijf nodig kaartje vellen. Toon Meer Aanwijzingen. Open Microsoft Word 1. Klik op de" Microsoft Office-knop" Word 2007 of het tabblad" File" Word 2010.
Visitekaartjes maken met Microsoft Word wikiHow.
Er verschijnen nu een aantal gratis templates waarmee je visitekaartjes kunt maken. Sommige templates zijn horizontaal, terwijl anderen verticaal zijn. Kies een template dat je wilt gebruiken. Je kunt het template naar je eigen smaak bewerken en bijvoorbeeld de kleuren, afbeeldingen, lettertypes en lay-out aanpassen. Kies een template dat het beste past bij het ontwerp dat je voor je visitekaartjes in gedachten hebt. Klik op Aanmaken of Downloaden om het template in Word te openen. Vul de nodige gegevens op het eerste kaartje in. Als je Office 2010 of een nieuwere versie gebruikt en de template voor een recente versie ontworpen is, zie je deze tekst nu automatisch ook op de andere kaartjes verschijnen.
Software oplossingen: ontwerp print uw etiketten Avery.
Avery heeft templates die geschikt zijn voor Microsoft Word, Google Docs en Adobe Applications. Al onze templates zijn gratis te downloaden.: Microsoft Word templates. Ideaal voor eenvoudige tekstopmaak. Voer de productcode in van de benodigde template en start de download.
Tips Photoshop Visitekaartje.
Nieuw in Excel 2013. Nieuw in Word 2013. Nieuw in PowerPoint 2013. cursus Office 2010. Nieuw in Excel 2010. cursus Office 2007. cursus Paint Shop Pro. X en X2. Sociale Netwerk sites. Internet Explorer 9. Live Movie Maker. cursus Office 97. go to: Index. Deze Tip werd geschreven door mezelf. Op vraag van Fons Goossens, toon ik jullie een manier om een visitekaartje te maken.

Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners Lees meer Meer weten. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, bedankt Aan de slag.
Visitekaartjes in Word 2013 YouTube.
Je kunt je visitekaartjes laten maken via bekende sites als Vistaprint, maar daarbij zijn je opties nogal beperkt. Je kunt het beter zelf doen, in Office. Word 2013 heeft daarvoor een speciale modus, waarvan we je hier laten zien hoe het werkt.
Naambordjes Leiden Delft Erasmus.
Folder, brochure en rapport omslag. Social media icons. Download hier een sjabloon voor een naambordje A4 gevouwen over de lange zijde. Het sjabloon wordt aangeboden als een InDesign bestand en Word bestand. Download Sjabloon Naambordjes InDesign. Download Sjabloon Naambordjes Word.
Zelf visitekaartjes maken in Publisher Publisher.
Voer de stappen uit om een enkelzijdig visitekaartje te maken. Klik in het navigatiedeelvenster Pagina's' met de rechtermuisknop op de bestaande pagina en selecteer Pagina invoegen. Tip: Gebruikt u Publisher 2007 of Publisher 2010? Klik in het menu Invoegen op Pagina.

Contacteer ons